logowijzenol.jpg
BC.jpg
TuinVisie.jpg
wijzonol.jpg

Decokay Styling magazine 2018: haal het in de winkel of klik hier om het online te openen!

Het #MultimateHelpt-Magazine najaar2017 !

Electrische gereedschappen

Voor al uw lichtere of grotere dhz-klussen heeft Multimate Grootegast bijbehorend en passend elektrisch gereedschap; snoerloos, voorzien van accuaandrijving of voor aansluiting op 230/400V elektriciteitsnet.
In ons assortiment gerenommeerde merken als Bosch, Skill, Makita, Black & Decker, Ferm en Metabo. Of het nu gaat om klop- of hamerboorapparatuur, slijpmachines, schroefmachines, cirkelzagen, schuurmachines (blok, strook, band), decoupeerzagen, voor elke doe-het-zelf-klus vindt u bij ons het juiste gereedschap.

Gereedschap is niet alleen te koop, maar in voorkomende gevallen en situaties is huur van gereedschap een uitstekend alternatief: ook daarvoor kunt u terecht bij Multimate Grootegast.

Handwerktuigen, algemene handgereedschappen

Naast elektrische gereedschappen is er altijd nog veel plaats voor en ruime keuze in algemene handgereedschappen en werktuigen, voor hout- of metaalbewerkingen en onderhoudsklussen in en rondom huis, auto of tuin.
Verkrijgbaar als individuele exemplaren, in complete sets en steeds in grote diversiteit van uitvoeringen:

  • Verspanend gereedschap: steek- of kapbeitels (voor metaal, hout, gutsen), zagen (kapzagen, trekzagen, hout, ijzerzagen van klein tot groot); vijlen, raspen, schaven (blok, sponning, neus, kabinet, spook en combi's). 
  • Schroevendraaiers (van groot, tot klein, en ook als miniatuur, of voorzien van elektrische isolatie-handgrepen. Uitvoeringen in: sleuf, phillips, torx, pozidriv.
  • Diverse soorten losse stukken gereedschap of sets van handtangen (combinatie, buig, snij, knip), ringsleutel- en steeksleutelsets, dopsleuteldozen, bahco's.
  • Meetlinten, rolmaten, duimstokken, schuifmaten, waterpassen.
  • Boren en boorsets, voor hout, steen, beton, kunststof.

Ook hierin zijn we ruim gesorteerd, met grote variatie in bekende bekende merken, zoals Stanley, Maxit, Nooitgedacht, Witte, Gedore en Bahco.

Openingstijden
Multimate | Decokay Kloosterman

Rondweg 7, 9861GK Grootegast

Maandag t/m Donderdag 
8.30 - 18.00 uur
Vrijdag 8.30 - 21.00 uur
Zaterdag   8.30 - 17.00 uur 
Zondag Gesloten

Bezorgservice

service bezorgenGrote, zware spullen gekocht? Geen vervoer? Geen zorgen, wij maken het gemakkelijk voor je.

Verf mengen

service verfmengenWij mengen verf naar jouw wens. Met een pallet van 25.000 kleuren zit je persoonlijke voorkeur er zeker bij.

Klustips

Verf en milieu

Door een verflaag worden materialen duurzamer gemaakt. Om dit conserveren goed te kunnen, moet verf bestand zijn tegen weersomstandigheden en aantasting door schimmels en dergelijke. In een verf zitten weinig tot geen milieubelastend oplosmiddel. Ook Solid en High Solid verven zijn minder milieubelastende. Toch is het ook hierbij belangrijk er goed mee om te gaan: spoel de kwasten niet uit onder de kraan en breng lege blikken gewoon net als anders naar het gemeentelijke inzamelingspunt.

Klustip

Verf bewaren

Sluit het blik goed af en bewaar het op z’n kop: de sluitrand wordt dan met verf bedekt. Hoe voller het blik, hoe minder lucht er in zit, minder kans op een vel. Verf is na opening ongeveer drie jaar houdbaar. Noteer maand/jaar-aanduiding en kleuraanduiding op onderzijde. Bewaren op een koele, vorstvrije plek.