logowijzenol.jpg
Agnosco.jpg
sunway.jpg
Zibro.jpg

Klik hier voor het nieuwe Decokay Styling magazine

Nieuw ! Het Multimate Klus-zó-klaar Magazine 2017 is uit !

Electrische gereedschappen

Voor al uw lichtere of grotere dhz-klussen heeft Multimate Grootegast bijbehorend en passend elektrisch gereedschap; snoerloos, voorzien van accuaandrijving of voor aansluiting op 230/400V elektriciteitsnet.
In ons assortiment gerenommeerde merken als Bosch, Skill, Makita, Black & Decker, Ferm en Metabo. Of het nu gaat om klop- of hamerboorapparatuur, slijpmachines, schroefmachines, cirkelzagen, schuurmachines (blok, strook, band), decoupeerzagen, voor elke doe-het-zelf-klus vindt u bij ons het juiste gereedschap.

Gereedschap is niet alleen te koop, maar in voorkomende gevallen en situaties is huur van gereedschap een uitstekend alternatief: ook daarvoor kunt u terecht bij Multimate Grootegast.

Handwerktuigen, algemene handgereedschappen

Naast elektrische gereedschappen is er altijd nog veel plaats voor en ruime keuze in algemene handgereedschappen en werktuigen, voor hout- of metaalbewerkingen en onderhoudsklussen in en rondom huis, auto of tuin.
Verkrijgbaar als individuele exemplaren, in complete sets en steeds in grote diversiteit van uitvoeringen:

  • Verspanend gereedschap: steek- of kapbeitels (voor metaal, hout, gutsen), zagen (kapzagen, trekzagen, hout, ijzerzagen van klein tot groot); vijlen, raspen, schaven (blok, sponning, neus, kabinet, spook en combi's). 
  • Schroevendraaiers (van groot, tot klein, en ook als miniatuur, of voorzien van elektrische isolatie-handgrepen. Uitvoeringen in: sleuf, phillips, torx, pozidriv.
  • Diverse soorten losse stukken gereedschap of sets van handtangen (combinatie, buig, snij, knip), ringsleutel- en steeksleutelsets, dopsleuteldozen, bahco's.
  • Meetlinten, rolmaten, duimstokken, schuifmaten, waterpassen.
  • Boren en boorsets, voor hout, steen, beton, kunststof.

Ook hierin zijn we ruim gesorteerd, met grote variatie in bekende bekende merken, zoals Stanley, Maxit, Nooitgedacht, Witte, Gedore en Bahco.

Openingstijden
Multimate | Decokay Kloosterman

Rondweg 7, 9861GK Grootegast

Maandag t/m Donderdag 
8.30 - 18.00 uur
Vrijdag 8.30 - 21.00 uur
Zaterdag   8.30 - 17.00 uur 
Zondag Gesloten

Montageservice

service monterenHulp nodig bij het monteren van een kast, deur of zonwering? Wij monteren alle op maat gemaakte producten bij je thuis.  

Sleutels bijmaken

service sleutelsEen reservesleutel kan soms prima van pas komen. Handig om te weten dat je bij ons een extra exemplaar kunt laten maken.  

Klustips

Afgeslagen aardlekschakelaar

Als een elektrisch apparaat weigert en de aardlekschakelaar blijkt te zijn afgeslagen, haal dan eerst de stekker van het apparaat uit de wandcontactdoos. Schakel dan pas de aardschakelaar weer in en laat het apparaat controleren.

Klustip

Lijmtechniek 1

Bij een 'oplosmiddel'lijm is de eigenlijke lijm opgelost in een vluchtige stof. Met verdampen van de vluchtige stof komt de verbinding tot stand. Denk aan velpon. Een speciale groep zijn de contactlijmen:  Bisonkit en Solutie (fietsband). De lijm wordt tweezijdig aangebracht en daarna is het even wachten tot deze nog ietsje kleeft. Dan delen op elkaar brengen en aandrukken/kloppen met een rubber hamer of walsen met een roller. Voorbeelden: montagekit, elastische tegellijm, leer- en rubberlijm.